Badr Hari heeft ondanks zijn schorsing bijgetekend bij Glory kickboxing. Nu is het wachten op Rico Verhoeven, maar die stelt nu een ultimatum. Hij wil zodra de schorsing van Badr Hari eindigt direct tegen hem vechten.

De vraag is natuurlijk of Badr hier wel op zit te wachten, omdat hij een contract heeft voor meerdere gevechten. Als Badr het gevecht tegen Rico Verhoeven verliest, dan neemt zijn populariteit waarschijnlijk af en kan hij zichzelf dan nog wel motiveren om tegen bijvoorbeeld Ben Saddik te vechten. Die trouwens ook al enige tijd wacht op een gevecht met Rico Verhoeven.  

Rico Verhoeven weet dat zijn marktwaarde de afgelopen jaren enorm is toegenomen, dit is ook mede te danken aan het eerste gevecht met Badr Hari en hij wil nu de best mogelijke deal sluiten. Hij heeft meerdere mogelijkheden, de relatief nieuwe organisatie One Champion schijnt lucratieve contracten aan te bieden en zoals Rico zelf aangeeft is hij met meerdere organisaties in gesprek. Misschien praat hij ook wel met Bellator en zelfs de UFC. Of hij ambities heeft om te switchen naar MMA is onbekend, hij heeft zich wel eens uitgelaten over een eventueel gevecht tegen de zwaargewicht kampioen boksen Anthony Joshua. Dit zou natuurlijk een zeer lucratief gevecht kunnen zijn. De vraag is natuurlijk wel of hij ook maar een kleine kans heeft om te winnen van de Brit.

Het is dus wel duidelijk dat Meneer Verhoeven genoeg mogelijkheden heeft en voor een zwaargewicht nog redelijk jong is, waardoor een switch naar MMA niet ondenkbaar is. Het is in ieder geval algemeen bekend dat de UFC veel beter betaald dan Glory Kickboxing, niet onbelangrijk natuurlijk.

Voor Badr Hari is het dus even koffiedik kijken. Als Rico besluit niet te tekenen dan is Ben Saddik een interessante tegenstander en Rico kan beamen dat dit voor iedereen een levensgevaarlijke tegenstander is.

Wordt vervolgd